niedziela, 23 kwietnia 2023

Sałatka z pomidorów i kiełków rzodkiewki.


 Sałatka z pomidorów i kiełków rzodkiewki.

Pasuje idealnie do pieczonego pstrąga i grillowanej cukini.

Składniki:

Pomidorki koktajlowe 120g

Kiełki rzodkiewki 24g

Oliwa z oliwek 10g

Pestki dyni 10g

Sok z cytryny 6g

Rozmaryn 4 g 

Sól i pieprz do smaku


Przygotowanie:

Sok z cytryny wymieszać z oliwą i rozmarynem.

Pomidorki myjemy, osuszamy i kroimy na pół.

Przekładamy do miski,dodajemy resztę składników.

Doprawiamy do smaku,mieszamy i gotowe.

Smacznego.



Przepis na pstrąga ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

http://kasiapichci.blogspot.com/2017/05/pstrag-z-piekarnika.html?m=1


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz