Sałatka z pomidorów i kiełków rzodkiewki.
Pasuje idealnie do pieczonego pstrąga i grillowanej cukini.
Składniki:
Pomidorki koktajlowe 120g
Kiełki rzodkiewki 24g
Oliwa z oliwek 10g
Pestki dyni 10g
Sok z cytryny 6g
Rozmaryn 4 g
Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Sok z cytryny wymieszać z oliwą i rozmarynem.
Pomidorki myjemy, osuszamy i kroimy na pół.
Przekładamy do miski,dodajemy resztę składników.
Doprawiamy do smaku,mieszamy i gotowe.
Smacznego.
Przepis na pstrąga ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://kasiapichci.blogspot.com/2017/05/pstrag-z-piekarnika.html?m=1
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz