sobota, 8 grudnia 2018

5 sposobów na domowe wędliny bez wędzenia

1.
Kurczak gotowany w majonezie 
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/11/kurczak-gotowany-w-majonezie.html?m=1

2.
Karczek pieczony w niskiej temperaturze
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/10/karczek-pieczony-w-niskiej-temperaturze.html?m=1

3.
Kurczak faszerowany
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/05/kurczak-faszerowany-na-kanapki.html?m=1

4.
Karczek dojrzewający 

3 komentarze:

  1. Jak widać można zrobić wiele fajnych mięs właśnie bez wędzenia. Jak macie jednak odpowiedni sprzęt to warto spróbować coś u siebie uwędzić. Takie wędliny mają swój niepowtarzalny smak i aromat. Stawiajcie na to co domowe i przede wszystkim zdrowe.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja też uwielbiam robić swojskie przetwory w szczególności kiełbasy. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Doskonałe produkty, do których faktycznie nieraz trzeba mieć odpowiedni sprzęt. Może kiedyś będę robić takie swojskie wędliny. Na tą chwilę zamawiam bardzo dobrej jakości smaczne wyroby od Karol-Zakłady Mięsne. Jestem naprawdę zadowolona.

    OdpowiedzUsuń