Kurczak gotowany w majonezie
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/11/kurczak-gotowany-w-majonezie.html?m=1
Karczek pieczony w niskiej temperaturze
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/10/karczek-pieczony-w-niskiej-temperaturze.html?m=1
Kurczak faszerowany
https://kasiapichci.blogspot.com/2017/05/kurczak-faszerowany-na-kanapki.html?m=1
Karczek dojrzewający
Jak widać można zrobić wiele fajnych mięs właśnie bez wędzenia. Jak macie jednak odpowiedni sprzęt to warto spróbować coś u siebie uwędzić. Takie wędliny mają swój niepowtarzalny smak i aromat. Stawiajcie na to co domowe i przede wszystkim zdrowe.
OdpowiedzUsuńJa też uwielbiam robić swojskie przetwory w szczególności kiełbasy. Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńDoskonałe produkty, do których faktycznie nieraz trzeba mieć odpowiedni sprzęt. Może kiedyś będę robić takie swojskie wędliny. Na tą chwilę zamawiam bardzo dobrej jakości smaczne wyroby od Karol-Zakłady Mięsne. Jestem naprawdę zadowolona.
OdpowiedzUsuń